LedPerf.com: Ledverlichting voor auto's en motoren

24u
Antwoord en
verzending


0€
vanaf € 100€

N°1

Officieel leider
sinds 2007

550 000
voertuigen
uitgerust100% beveiligd
Beoordelingen van klanten 4.9/5
58476 Verzamelde beoordelingen

Leeg

100.00€ ontbreekt voor gratis verzending naar: Nederland

Mandje bekijken

Al onze LED pakketten en sets per merk voor motoren - scooters - quads - SSV - spyders

Door het merk en daarna her model van uw motor, scooter, quad, SSV of Spyder te kiezen, ontdekt u al onze ledsets, ledkits en onze Xenon sets.

Onze ledsets en xenonsets, gemaakt om 100% compatibel te zijn met uw motor, scooter, quad, SSV of Spyder, zullen uw verlichting verfraaien.
Eenvoudige plaatsing, de werkzaamheden bestaan alleen uit het vervangen van de originele halogeenlampen van uw voertuig door ledlampen of Xenonlampen.

De ledlampen voor motoren, scooters, quads en SSV die gebruikt worden voor het maken van onze sets, zijn van hoge kwaliteit en produceren een zuiver witte verlichting met een groot bereik.
Het witte licht of xenoneffect dat wordt geproduceerd door de dioden van elke ledlamp is optimaal voor een ledverlichting met ultra hoog prestatievermogen van uw koplampen: dimlichten, grootlichten, positielichten (positielichten) ... De ledtechnologie kent een grote populariteit wegens het lage energieverbruik ervan op het gebied van tweewielers en terreinwagens, daarom bieden we u ook een ruime keuze ledstrips voor quads en SSV evenals een groot assortiment extra ledkoplampen voor motoren.

Stel vertrouwen in Ledperf, al meer dan 10 jaar de marktleider voor ledlampen voor auto's en ledverlichting voor quad en SSV!

Staat uw mnodel niet in deze lijst? Neem per mail contact met ons op om persoonlijke adviezen te ontvangen

^