LedPerf.com: Ledverlichting voor auto's en motoren

24u
Antwoord en
verzending


0€
vanaf € 100€

N°1

Officieel leider
sinds 2007

550 000
voertuigen
uitgerust100% beveiligd
Beoordelingen van klanten 4.9/5
58476 Verzamelde beoordelingen

Leeg

100.00€ ontbreekt voor gratis verzending naar: Nederland

Mandje bekijken

Ledbalken - Lichtstrips - Werklicht - Spots

Ledbalken - Lichtstrips - Werklicht - Spots

De ruimste keus ledbalken en ledstrips, extra werklichten met led en ledspots van de markt voor uw 4x4 Pick Up, moto, quad, SSV, camion…

Onze ledspots en ledbalken zijn ultra krachtig, betrouwbaar en hebben een garantie van 5 jaar.Ontdek ook onze accessoires voor bevestiging en aansluiting, zoals de balksteunen, projectoren en ledspots, maar ook alle kabelbomen die voor de ledbalken en ledspots nodig zijn.

Meer weten

Selecteer hieronder de rubriek van uw keuze en laat u leiden...

Selecteer een categorie:

Ga direct naar alle producten:

Ontdek de uitgebreide en gespecialiseerde wereld van extra LED-verlichting, de ideale oplossing voor auto's, 4x4's, motoren, quads, vrachtwagens, bouw- of landbouwmachines. Bij LedPerf, met onze 15 jaar ervaring, zijn we trots om u een volledig assortiment extra LED-verlichting te presenteren, bekend om hun toonaangevende prestaties, energie-efficiëntie en uitzonderlijke duurzaamheid

Wat is extra LED-verlichting voor voertuigen?

Extra LED-verlichting voor voertuigen verwijst naar elk aanvullend verlichtingssysteem dat op een voertuig is geïnstalleerd om de zichtbaarheid te verbeteren en de veiligheid van de bestuurder te verhogen. Dit type verlichting is essentieel voor efficiënt rijden of werken bij weinig licht of tijdens het rijden 's nachts.

Voor welke voertuigen zijn ze bedoeld?

Extra LED-verlichting is bijzonder gunstig voor:

  • - 4x4 voertuigen en motoren: Voor betere zichtbaarheid bij nachtelijke avonturen op en buiten de weg.
  • - Zware vrachtwagens: Ideaal voor lange nachtelijke ritten, zorgen voor een helder en ver zicht.
  • - Landbouw- of bouwmachines: Essentieel bij intensief werk, waarbij goed zicht cruciaal is voor veiligheid en efficiëntie om kwaliteitswerk te leveren.

Uitgebreid Bereik en Veelzijdigheid

Onze selectie omvat high-performance LED-koplampen, werklichten en extra 12v-verlichting voor auto's, motoren en bedrijfsvoertuigen en 24v voor vrachtwagens en bouw- of landbouwmachines. U kunt kiezen uit "echte" vermogens variërend van 8W tot meer dan 200W.

Onze LED-lichtbalken zijn verkrijgbaar in rechte of gebogen versies, enkele of dubbele rij LED's, met of zonder Dagrijverlichting en gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. De beschikbare "echte" vermogens variëren van 15W tot meer dan 300W.

Geavanceerde Technologie en Ontwerp

Onze LED-producten, extra koplampen voor lange afstanden, werklichten, LED-lichtbalken en -rampen, zijn ontworpen om krachtige verlichting te bieden, geschikt voor een verscheidenheid aan behoeften en omstandigheden, inclusief intensief werk. Stijlvol en functioneel, ze zijn uitgerust met de nieuwste LED-technologie voor maximale helderheid en een weerbestendige aluminium behuizing die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Voertuigspecifieke Oplossingen

Of het nu gaat om een vrachtwagen, een 4x4, een motor, een quad, een rallyauto, een tractor, enz., onze LED-verlichting is geschikt voor een veelheid aan voertuigen. We bieden bijvoorbeeld verlichtingsoplossingen voor zware vrachtwagens, met extra koplampen voor lange afstanden, en krachtige LED-lichtbalken voor off-road toepassingen.

Ontwerp en Flexibiliteit

Ons assortiment omvat slanke LED-rampen / -balken met één rij, perfect voor off-road voertuigen, evenals LED-balken met stadslichten en dagrijverlichting voor dagelijks gebruik. We bieden ook gebogen LED-rampen aan, die een uitgebreide lichtbreedte bieden, en verschillende lichtstraalopties (spot, flood, combo) om aan specifieke behoeften te voldoen.

Veiligheid en Conformiteit

Onze producten voldoen aan hoge kwaliteits- en prestatienormen, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare rijervaring. De LED-balken voor vrachtwagens en de LED-koplampen voor 4x4's en rallyauto's zijn speciaal ontworpen voor veeleisende bestuurders die op zoek zijn naar optimale zichtbaarheid tijdens hun ritten of wedstrijden.

Accessoires en Installatie

We leveren ook Montagebeugels voor LED-lichtbalken en extra koplampen, evenals eenvoudig te installeren Voedingskabelbundels, uitgerust met alle benodigde componenten. Deze accessoires zijn geschikt voor een breed scala aan voertuigen, wat zorgt voor een eenvoudige, stabiele en duurzame installatie.

Toewijding aan Kwaliteit

Bij LedPerf zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen, met een garantie voor klanttevredenheid. Of u nu op zoek bent naar verlichtingsoplossingen voor professioneel of persoonlijk gebruik, wij hebben de producten die aan uw behoeften voldoen.

^