LedPerf.com: Ledverlichting voor auto's en motoren

24u
Antwoord en
verzending


0€
vanaf € 100€

N°1

Officieel leider
sinds 2007

550 000
voertuigen
uitgerust100% beveiligd
Beoordelingen van klanten 4.9/5
58476 Verzamelde beoordelingen

Leeg

100.00€ ontbreekt voor gratis verzending naar: Nederland

Mandje bekijken

Al onze packs en kits per merk

Door het merk uw van of auto te selecteren en vervolgens het model uw van of auto, ontdekt u al onze ledsets en kits voor binnen en buiten.

Onze sets voor de binnenkant en de buitenkant, gemaakt om 100% compatibel te zijn met uw auto of uw bedrijfswagen, zullen de verlichting van uw wagen of bedrijfswagen verfraaien.
Eenvoudige plaatsing, de werkzaamheden bestaan alleen uit het vervangen van de originele halogeenlampen van uw auto of bestelbus door ledlampen.

De ledlampen voor auto's die gebruikt worden voor het maken van onze sets, zijn van hoge kwaliteit en produceren een zuiver witte verlichting met een groot bereik.
Het witte licht of xenoneffect dat wordt geproduceerd door de dioden van elke ledlamp is optimaal voor een ledverlichting met ultra hoog prestatievermogen van uw koplampen: dimlichten, grootlichten, stadslichten (positielichten), mistlichten, dagrijlichten, achteruitrijlichten... De ledtechnologie kent een grote populariteit in de sector van de autohandel en de terreinwagens wegens het lage energieverbruik ervan. Daarom bieden we u ook een ruime keuze ledstrips voor 4x4 wagens, pick-up en bedrijfswagens, evenals een groot assortiment extra ledkoplampen.

Stel vertrouwen in Ledperf, al meer dan 10 jaar de marktleider voor ledlampen voor auto's en ledverlichting voor 4x4!

Staat uw mnodel niet in deze lijst? Neem per mail contact met ons op om persoonlijke adviezen te ontvangen

^